Rólam

Dani Zoltán vagyok.


Közel 25 éve dolgozom tervezőként.

Egyes tervezők általános lakberendezőként dolgoznak, nincs külön célterületük. Mások az általános tervezésen kívül szakosodnak tapétákra, hideg vagy meleg burkolatokra, és vannak, akik számítógépes terveket készítenek.

Az én kifejezett szakterületem az építészek által megtervezett épületek bútor és élettér-specifikus áttervezése, pontosítása, a laktéri bútorok megalkotása és az exkluzív fotó minőségű 3D belsőépítészeti tervezés.

Terveimet a megrendelőkkel folytatott konzultációkat követően a stílusukhoz igazítom, otthonukat az átlagostól eltérő egyedi kinézettel ruházom fel. Nem képviselek egyféle stílust, nem erőszakolom rá akaratomat az ügyfelekre. Segítem döntésüket, finomítom elképzeléseiket, ha valami nagyon nem lenne az elképzelésbe illő, akkor a megfelelő mederbe terelem döntésüket. A kialakult elképzeléseket akár textúrapontos 3D fotótervekkel mutatom be.

Az ügyfél fővállalkozójával együtt működöm a tökéletes otthon megteremtésében, igény esetén egyes területekre, vagy az egész épületre nézeti rajzokat készítek.

Együtt dolgozom építészekkel, konyhastúdiókkal és lakberendezőkkel, akik ügyfelei részére a háttérben az elképzeléseik alapján fotóterveket készítek.

Terveztem már számtalan otthont, jó néhány irodát, gyorséttermet, több üzlethelyiséget bevásárlóközpontokban, Airbnb. lakást, kiállítási standokat, több ezer egyedi bútort.

Az oldalamon feltüntetett minden enteriőr saját terv, vagy a megvalósulást követő fénykép.

Rólam mondták